Blog van Shana

Eerste graad CP naar hangtime

Vrijdag sprongen we erin! Het werd een sportieve dag met in de voormiddag een bezoek aan Hangtime (trampoline park).  We konden ons ruim 2 uur uitleven op de verschillende trampoline's.  Bekaf aten we onze lunch in het gezellig cafeteria met een frisdrankje.  Nadien nog de frisse buitenlucht inademen door het speelplein van Duin en Zee onveilig te maken.  Sommige kindjes dachten een beer gezien te hebben, of het kon ook een wolf of een vos zijn.....

Kunsttentoonstelling in het Fort Napoleon L1-L2 cp

Vandaag, 19 maart brachten we een bezoekje aan het Fort Napoleon waar er heel wat mooie schilderijen te bezichtigen zijn. Er werd op kindermaat uitleg gegeven over de schilderijen en we konden deze kinderversies dan ook bekijken.Heel mooi!

Het waren prachtige kunstwerken.  We mochten dan zelf aan de slag met de kleurpotloden.  We gingen ook nog op speurtocht in de diepe kelders van het fort, waar we een hindernissenparcours konden afleggen.

Het was een frisse uitstap in het Fort, bijna lente, brrrrr....

Afscheid Allison L1cp

Vorige week vrijdag was het de laatste dag van ons spaans vriendinnetje Allison Bars die sedert november in onze klas was toegekomen.

Allisson keert (zoals we op voorhand wisten) terug naar het zonnige Spanje, we zullen je missen hoor lieve vriendin

xxx alle klasvriendjes van L1CP

zinnen bouwen L1cp

Vandaag stonden de sociale vaardigheden in de kijker.  De leerlingen moest samenwerken om met verchillende zinsdelen mooie zinnen te maken.

Ze moesten afspraken maken en de taken verdelen, wat niet altijd gemakkelijk was.

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van Shana