L2

2017-2018

WK gekte in L2CP

Op maandag 18 juni speelden de rode duivels hun eerste match. Alle leerlingen kwamen verkleed naar school en de sfeer zat er onmiddellijk in. De leerlingen werden verdeeld in groepjes en gingen met enkele attributen en een fototoestel aan de slag. Geniet mee van de leuke foto's die de leerlingen zelf hebben gemaakt.

L1 en L2 CP naar de 7 torentjes

Op bezoek in de kinderboerderij is steeds een groot feest. We bezochten de lekker ruikende varkensstal, gingen op kraambezoek bij de pasgeboren lammetjes en zagen eendenkuikens vers uit het ei, ook het insectenhotel brachten we een bezoekje. De geitjes kregen een extra aai van ons.

Nu weten we ook hoe het komt dat de kinderboerderij die naam kreeg. Een hele brok geschiendenis kregen we ook te verwerken.

Het was een leuke, leerrijke dag.

Hangtime

Het was een sportieve dag voor het eerste en tweede leerjaar. Eerst gingen we tevoet naar hangtime waar we ons mochten uitleven op de trampolines. Na de lunch stapten we terug richting school en stopten onderweg nog even aan duin en zee. Het was een vermoeiende, maar leuke dag! 

Pagina's

Abonneren op L2