L2

2017-2018

Hangtime

Het was een sportieve dag voor het eerste en tweede leerjaar. Eerst gingen we tevoet naar hangtime waar we ons mochten uitleven op de trampolines. Na de lunch stapten we terug richting school en stopten onderweg nog even aan duin en zee. Het was een vermoeiende, maar leuke dag! 

L2CP supportert voor de Belgische atleten op de Winterspelen!

Na de Olympische Winterspelen is het de beurt aan de Paralympische Winterspelen in Zuid-Korea.

Het tweede leerjaar duimt voor onze twee Belgische atleten in Peyong Chang die aantreden in de grote afdaling. En kijk! Het is ons gelukt want deze morgen stond hetvolgende bericht in de krant!

"In PyeongChang heeft skiester Eléonor Sana brons gewonnen in de afdaling voor personen met een visuele handicap. Ze schrijft daarmee Belgische sportgeschiedenis."

En trots dat we allemaal zijn!!!!

Bednet pyjama-dag

Bednet zorgt ervoor dat kinderen en jongeren die tijdelijk niet naar school kunnen, de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit. Leerlingen die langdurig of regelmatig afwezig zijn door ziekte, operatie, ongeval of zwangerschap, zijn zo mee met de les en blijven in contact met hun vrienden. Vandaag was het internationale pyjama-dag, hierdoor mochten alle leerlingen eens in pyjama naar school komen, gezellig! 

L1CP en L2CP steunen Bednet

Niet zomaar een dag in pyama naar school!

Onze leerlingen weten dat Bednet ervoor  zorgt dat zieke kinderen die tijdelijk niet naar school kunnen, toch mee in de klas zitten van thuis uit. Zo zijn ze mee met de les en blijven ze hun vriendjes zien.

Ook wij steunen deze actie en beseffen hoe gelukkig we zijn dat we op de schoolbanken kunnen zitten. We genoten wel allemaal van het gezamenlijk relaxatiemoment. 

Pagina's

Abonneren op L2