L3

2019-2020

2018-2019

schoolreis Bellewaerde

Voor we de toetsenweek begonnen konden de kinderen zich nog eens lekker ontspannen en uitleven in Bellewaerde. We bezochten alle attracties en iedereen vond er iets naar zijn zin. Hoger sneller en natter, de pret kon niet op. Op de bus terug naar school zagen we alleen maar vermoeide maar blije gezichtjes.

de dode hoek

Op maandag 17 juni kwam de papa van Farah en Jill met zijn vrachtwagen tot bij onze school. Er werd uitleg gegeven over de dode hoek. Zo konden de leerlingen eens van dichtbij bekijken wat de bestuurder kon zien en niet kon zien vanuit zijn vrachtwagen. De leerlingen mochten eens plaatsnemen in de vrachtwagen. Ze kregen ook extra informatie. Dank u!

Bellewaerde

Donderdag 6/06/19 zijn we naar Bellewaerde geweest. Wat was dat een leuke dag :) 

We hebben op verschillende attracties gezeten ook met de juf :)

We konden natuurlijk ook iets lekkers kopen: een suikerspin, slush puppy....

We hebben een onvergetelijke dag gehad!

 

Muzische vorming: beeld: boetseren met klei

We hebben enkele lessen gehad in W.O. over gezonde voeding. Daarom vonden we het wel een leuk idee om zelf fruit te boetseren. 

We somden eerst verschillende soorten fruit op. Daarna kozen we zelf welk soort fruit we wilden boetseren. We dachten na over de details en ook in welk kleur het fruit moest geschilderd worden. 

Op het einde hadden we een mooie en lekkere fruitschaal. MMMMMM

Muzische vorming: beeld: waarnemend tekenen

In de lente staan de bomen mooi in bloei. We bekeken allerlei soorten bomen op school.  Daarna mochten de kinderen zelf een boom kiezen. Ze bestudeerden de boom heel nauwkeurig. Daarna kregen ze tekenpapier en mochten ze heel gedetailleerd de boom die in bloei staat, tekenen. Daarna mochten ze in kleur de bloemen van de boom een kleurtje geven. Geniet van de kunstwerken van jullie kunstenaars.

 

Pagina's

Abonneren op L3