L5

2017-2018

De dode hoek bij een vrachtwagen

Afgelopen vrijdag kregen de leerlingen uitleg over de dode hoek bij een vrachtwagen. Zo werd ons door een enthousiaste chauffeur verteld waar de meest veilige plaats zich bevindt, waar je NOOIT mag staan en dat het belangrijk is om steeds contact te maken met de bestuurder wanneer je bv. wil oversteken.

Alle leerlingen mochten ook eens in de cabine plaatsnemen. Als beloning voor de goede aandacht van iedereen, kregen ze elk een boterhamdoos.

Mooi weer!

Wat was het afgelopen week smullen van het mooie weer. Na heel wat werk te hebben verzet in klas, mochten de leerlingen eens extra genieten van het mooie weer! Van ons mag het alvast blijven duren, dat stralend zonnetje en de aangename temperaturen.

Afscheid Alejandro

Na de herfstvakantie is Alejandro bij ons in klas gekomen. We wisten dat het maar voor enkele maanden was. Hij was ondertussen vriend van iedereen. Op de vrijdag voor de GWP moesten we met spijt in ons hart afscheid nemen. Het was voor iedereen een heel emotioneel moment. Bedankt dat we jou mochten leren kennen, Alejandro! Hopelijk tot ziens!!!

Pagina's

Abonneren op L5