Grootouderfeest GD

Grootouderfeest kleuters & lagere Groenendijk

'Tien om TEGEN DE STERREN OP te zien'

Op donderdag 13 november 2014 was het terug zo ver! Alle  grootouders en ouders en  sympathisanten van de vestiging Groenendijk waren uitgenodigd op hun Grootouderfeest.  Zij werden verwelkomd met een kop koffie en een stuk cake.  De massale opkomst  was voor de kinderen een extra stimulans om er een spetterend feest van te maken.  En ze kwamen hun belofte zeker na.  Samen met de kleuterjuffen en leerkrachten lagere hadden de kinderen elkeen een pracht van een opvoering. Alles stond in teken van  het thema 'Tien om TEGEN DE STERREN OP te zien' .  De sprekende en beeldende presentatie  werd verzorgd door de leerlingen uit het 5de en 6de leerjaar.

De kleuters en lagere deden het M&EC Staf Versluys daveren op zijn grondvesten.

Zo’n 350 aanwezigen stonden perplex en vooral met heel veel fierheid te kijken naar het totaalspektakel.  

Door een verscheidenheid aan “Nostalgische nummers” was het een koud kunstje om het publiek onder stoom te brengen.  Van een alom gekende “Opzij opzij opzij” van Herman van Veen naar een Belle Perez met ‘Me and you', een icoon als Eddy Wally (Shangai) en een mix van Stromae 'Ik spreek Vlaams', de Jimmy B’s ‘Zo Macho' tot een Get Ready met 'Diep' en een Soulsister met hun hit 'The way to your heart' en als afsluiter dé zomerhit van 2Fabiola ‘She’s after my piano'  waren alle aanwezigen onder de indruk.  

Een speciale dank naar onze OWG Groenendijk voor de enorme steun en organisatie van het feest. Al bij al  een namiddag pure fun voor het publiek, de leerkrachten en niet in het minst de kinderen! 

 

PS: u kunt op de klasblogs heel wat foto's bekijken van het grootouderfeest