K1

2020-2021

2019-2020

Jules past schoenen

Dag Kindjes,

Deze week kijken we een weekje naar de schoenen van Jules.
Het is hopelijk onze laatste week via de blog. ALS de puzzel in school goed zit EN we krijgen goedkeuring van de nationale veiligheidsraad EN de ministers  veranderen niet van idee dan mogen we misschien terug naar school. We zijn heel voorzichtig hier mee om teleurstellingen te verkomen. 

Update werking blog.

Beste ouders,

Vanaf vrijdag 15/05 mogen alle leerlingen van het eerste, tweede en zesde leerjaar terug naar school. Dit natuurlijk met al de nodige maatregelen. Het is vanzelfspreken dat dit een enorme organisatie is.
De leerlingen zullen ook in kleindere klassen zitten waardoor alle leerkrachten van het lager in een klas gaan lesgeven. 

Jules houdt van mama en papa.

 
 
 
Dag mama's en papa's

Een nieuwe week, een nieuw thema. 
We kozen om één week te werken rond het thema ' Jules houdt van mama en papa.' Dit omdat het zondag moederdag is. 
De meeste van jullie hebben al enkele werkjes thuis liggen. Zet jullie papa maar aan het werk om samen met jullie iets moois te maken voor jullie lieve mama. 
Het principe van de blog blijft hetzelfde zoals het vorige thema.

Thema 'Jules is kok.'

Hallo mama’s papa’s en natuurlijk onze schatjes.

Het thema nu is ‘Jules is kok’. Het leek ons een leuk idee omdat jullie nu wel tijd hebben om af en toe eens te helpen met mama en papa in de keuken. Jullie kunnen eens iets koken, de tafel dekken, boodschappen doen en natuurlijk helpen met de afwas.

Om even bij stil te staan

Beste ouders van schoolgaande kinderen,

In deze tijd is alles al lastig genoeg en we weten niet meer wat we het best kunnen doen voor onze kinderen. 

Je hebt misschien de neiging om nu een strak rooster te maken voor je kinderen. Je hoopt op uren leren, online oefeningen, experimenteren met een boek, verslagen maken. Je gaat schermtijd beperken tot alles klaar is! Maar er iets veel belangrijker...

Pagina's

Abonneren op K1