L3

2020-2021

Parkexploratie

Vandaag onderzochten we ons dichtstbijzijnde parkje omdat we nu rond het thema water en natuur werken. We hebben de waterkwaliteit onderzocht, dieren gespot, insecten geteld,afval onderzocht...kortom de mooie fauna en flora uit eigen gemeente onder de loep genomen.

 

Muzische vorming Zentangle

 

Zentangle® is een Amerikaanse methode om via het tekenen van patronen concentratie, ontspanning en creativiteit te stimuleren. Op een kaartje van 9 bij 9 centimeter maak je een vlakverdeling. Binnen deze vlakken teken je met pen gestructureerde patronen, lijn voor lijn.

Zo, nu weten jullie wat een zentangle is. Daar we momenteel bezig zijn met het thema "water" kozen we voor een vis om op te vullen met "zentangles". Met een tandenstokertje als pen en een potje chinese inkt gingen we aan de slag.

Portfolio mv:Beeld:Kijkwijzer 4:kleimasker voor carnaval

Bijna is het carnavalsvakantie en we voelden het kriebelen. Eerst bekeken we verschillende in en uitheemse maskers, daarna gingen we met ons materiaal zelf aan de slag. Dit is deel 1 van de les, we moeten ze nog beschilderen en vernissen. Maar eerst goed laten uitdrogen tijdens de vakantie in de zon.

Pagina's

Abonneren op L3