Nieuws van de klasgenootjes

Sophia heeft al een chocoladetaart gemaakt en een mooie tekening voor moederdag met een plantje erbij. De werkjes en de filmpjes bekijkt Sophia zoveel mogelijk. 

Noisa die bakt graag koekjes en heeft haar eigen plantenbak gekregen om bloemetjes te planten en aarbeienplantjes. Leuk zeg! Ze mist ook al haar vriendjes en wil snel terug naar school komen. Wij ook, Noisa!

Hailey snapt al goed waarom ze een masker moet opzetten op de bus en waarom er maar 1 kindje mee mag naar de winkel. Ze maakt ook de werkjes en houdt zich goed aan de regels. Flink hoor, Hailey!

Janne heeft haar mama verrast met een knutselwerkje voor moederdag, die ze samen met haar papa maakte. Superteam zeg!
Ze maakte een grote fietstocht en een wandeling op het strand. Ze mag nu ook terug naar oma en opa en is daar heel blij om. 

Eva leefde zich uit met het scheerschuim, schilderde op muziek, maakte het bloemendictee, knipte en plakte,... Ze werd een echte prof in het tekenen van bloemen en bijen door het bekijken van de filmpjes. Ze oefent ook in het dragen van een mondmasker, zodat ze gewoon wordt aan het beeld. Ze maakte ook met haar papa een mooi knutselwerk voor haar mama.

Finn die gaat vaak naar zijn moestuin, en daar zitten paardjes ook. Die geeft hij dan vers gras. Hij gaat ook elke dag fietsen.

 

Ik ben superblij dat de kids knutselden voor de mama's, ook zonder dat het school is. Een dikke proficiat aan de papa's, die ongetwijfeld ook wel meehielpen.