Peuters

2019-2020

Ons nieuw vriendinnetje Louise! En enkele sfeerbeelden ;)

Eten in de klas is voor de kinderen iets nieuws. Toch genoten ze ervan om samen in klas te picknicken ;) 

Het thema de boerderij leeft erg in de klas. De kinderen doen dieren na door hun bewegingen/ geluiden na te bootsen. 

 

PS: De ouders kunnen hun sloeber iets vroeger komen ophalen aan de schoolpoort. ( 15- 20 min vroeger)  Zo zal het minder druk worden aan de schoolpoort wanneer de schoolbal gaat. Ook komen wij dan niet meteen in contact met andere bubbels van de school. 

 

Onze tweede eerste schooldag + Hieperdepiep voor Matteo en Elise

Dag mama, papa en sloeber,

Wat waren Jules en ik blij om jullie allemaal terug gezond en wel in de klas te zien. Aan de gezichten van de kinderen was er duidelijk te zien dat ze ook blij waren terug te zijn. We deden al heel wat leuke activiteiten in de klas en leerden ook onze nieuwe vrienden kennen. Wat deden de instappers het goed in de klas!

We vierden vandaag 2 verjaardagen in de klas. Hieperdepiep voor Matteo en Elise! Dankjewel aan de ouders voor het lekkere traktaat.

Geniet van het weekend en tot maandag!

juf Maaike

Vrijdag: Thema BOOEE zo roept de koe!

Dag mama's en papa's,

Vandaag is het alweer de laatste dag van de week! Het wordt mooi weer vandaag dus kunnen jullie sloebers veel buiten spelen. Daarnaast hebben de kinderen nog de kans om opdrachtjes te maken vandaag. 

Opdracht 1: Jullie mogen pannenkoeken maken met de melk van de koe. Laat de kinderen weten dat de melk afkomstig is van de koe. Het recept voor het maken van de pannenkoeken kan je terugvinden hieronder in de blog. 

Pagina's

Abonneren op Peuters