Blog van Sofie

Steun je sportclub/onze school : actie CARREFOUR

 

Beste ouders,

Jullie kregen reeds een brief met alle informatie over deze actie.

Er is maar één boodschap en dat is SPAREN, SPAREN en nog eens SPAREN.

Met deze punten van de carrefour kunnen we dankzij de minivoetbalclub Royal Malheurkes ook voor ons materiaal GRATIS bestellen wanneer we punten verzamelen.

Jullie kunnen gewoon de punten meegeven met de kinderen en dan geven wij de codes in op de website of je kan dit zelf doen.

Alvast bedankt aan iedereen die zijn/haar steentje bijdraagt aan deze actie!

 

 

Een warm hart voor iedereen

Project : "Een warlm hart voor iedereen"

Voor de vakantie maakten we voor alle bewoners uit beide woonzorgcentra iets om hen een warm hart toe. Alle leerlingen van het lager werkten hieraan mee en maakten hele mooie kaartjes, doosjes, tekeningen voor de bewoners.

We maakten ook een filmpje voor de bewoners waarop heel wat sfeerbeelden te zien waren van wanneer de leerlingen vollop aan het werk waren. Ook dansten we op het liedje 'Hand in hand' van Kinderen voor kinderen.

CP en GD ‘Samen luisteren naar het Rode Neuzen (K) Uur’

De Rode Neuzen (K)Uur is een lesuur vol interessante inzichten over de impact van muziek in ons dagelijkse leven. Maar ook straffe getuigenissen van jongeren die je leerlingen naar het hart grijpen komen aan bod. De herkenbaarheid voor veel jongeren in deze extra moeilijke coronaperiode is groot, de Rode Neuzen (k) Uur is dus een niet te missen kans voor de leerlingen van het lager

 

 

Bedankt aan iedereen !!!

 

Beste ouders,

Via deze weg wil ik iedereen van harte bedanken!

In het schooljaar 2018-2019 deden we met de levensbeschouwelijke vakken mee aan de actie Rode Neuzendag. We verkochten neuzen om centjes op te halen voor het goede doel. We haalden hierbij een heel mooi bedrag op en kregen dankzij de actie € 970,00 van de Rode Neuzen terug om te gebruiken in onze school. 

NIEUWE data Lentefeest en Feest Vrijzinnige Jeugd 2021

 

Beste ouders,

NIEUWE DATA voor het Lentefeest en FVJ

 

LENTEFEEST

Het lentefeest gaat door in VC De Fakkel op zaterdag 29 mei 2021 in twee groepen. Eén groep 's morgens en één groep 's middags.

Daar we het wegens Corona in twee groepen laten doorgaan, hebben we ervoor gekozen om dit op zaterdag te doen, zo heeft iedereen de kans om op zondag een familiefeestje te organiseren.

 

FEEST VRIJZINNIGE JEUGD 

Het FVJ gaat door op zatedrdag 8 mei 2021 in twee groepen.

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van Sofie