Zorg

2021-2022

VOORLEESWEEK: elke dag 1 kwartier

Beste ouders

Voorlezen, dat is leesplezier doorgeven aan jong en oud. Tijdens de Voorleesweek zet Iedereen Leest graag het belang én het plezier van voorlezen in de kijker.

In 2021 loopt de Voorleesweek van 20 tot 28 november! Tijdens de campagneweek roepen we iedereen op om elke dag (minstens) een kwartier voor te lezen. Want dat maakt écht een verschil.
Eén kwartier, elk kind, elke dag. Doe je mee?

2020-2021

ZOMERLEZEN BIB BREDENE 1ste en 2de leerjaar

Zomerlezen in de bib 2021

Wat?

Zit je in het eerste of tweede leerjaar en leer je lezen? Wil je graag oefenen in de zomervakantie? Kom samen oefenen in de bibliotheek of de BKO!

Zomerlezen is een project waarbij eerste lezertjes in een klein groepje van 4 kinderen, onder begeleiding van vrijwilligers, luidop lezen.

Voor wie?

Alle kinderen van het eerste en tweede leerjaar welkom.

LEESBINGO foto's 15 minuten lezen elke dag op een leuke manier

Deze maand staat in teken van de jeugdboekenmaand: Lezen is een feest! 

Daarom organiseren we een leesbingo. 

Er komen al wat leuke en originele foto's binnen van onze toplezers. Doe zo verder! 

Stuur een leuke foto terwijl je leest door naar juf Caro. We plaatsen de leuke foto’s van de leesbingo op de website bij zorg. Jij doet toch ook mee?

caro.vanmensel@dezandlopertjes.be

LEESOUDERS GEZOCHT!

LEESOUDERS GEZOCHT!

Voor onze leerlingen zijn we op zoek naar leesouders die een groepje leerlingen begeleiden bij het technisch lezen in het 2de en 1ste leerjaar. Voor het 3de en 4de leerjaar zijn we ook op zoek naar begeleiders om hen te begeleiden bij het ‘Plezier lezen, VOORLEZEN in de kleuterklas.

Pagina's

Abonneren op Zorg