Ouderwerkgroep Centrumplein

 • Quiz Centrumplein - vrijdag 20 maart 2020

  Centrumplein

  Op vrijdag 20 maart 2020 wordt er terug een quiz georganiseerd door Zandlopertjes Centrumplein. De deuren gaan open om 19u. De quiz start om 20u.

  Maak een team van 4 personen en mail je teamnaam door naar: peter.bruyneel@gmail.com
  Het aantal plaatsen is beperkt tot 14 tafels.

  Inschrijving kost 20 euro. De opbrengst van deze activiteit gaat oa naar aankoop schoolmateriaal of financiële
  steun voor klasuitstappen, multimedia, verbruiksmateriaal e.d.

 • Spelenfeest - vrijdag 29 september

  Centrumplein

  Op vrijdag 29 september gaat vanaf 15u het jaarlijkse spelenfeest door in Zandlopertjes Centrumplein. Onze kinderen kunnen naar hartelust diverse spelletjes spelen, waarna ze met hun volle kaartje een prijs kunnen uitkiezen. Er wordt ook een bar voorzien waarbij er lekkere pannekoeken en hotdogs worden aangeboden.
  Tot vrijdag?

 • Quiz Centrumplein: 2 dec. 2016

  Centrumplein

  OWG Zandlopertjes Centrumplein organiseert op vrijdag 2 december een quiz.

  Heb je zin om mee te doen? Maak dan een team van 4 en geniet van een gezellige quiz-avond met vrienden en familie.

  Inschrijving is € 16/team (betaling op avond zelf). Iedereen gaat met een prijs naar huis.

  Inschrijven kan via mail op: peter.bruyneel@gmail.com
  De quiz gaat door in de refter van Groenendijk (grotere ruimte). Er volgt ook nog een mededeling via uw schoolgaand(e) kind(eren).

 • Facebookpagina van ouderwerkgroep Centrumplein

  Centrumplein

  Er is een facebookpagina aangemaakt door de ouderwerkgroep Centrumplein, met als bedoeling het bekendmaken van komende activiteiten, het publiceren van enkele foto's na zo'n activiteit en het plaatsen van interessante data zoals bv verlofdagen, kindvrije dagen, ...

  De groep is besloten en bedoeld voor (groot-) ouders van de kinderen die naar school gaan in de Zandlopertjes. Tevens is het geen forum maar enkel een uithangbord over aktiviteiten zoals spelenfeest, schoolfeest, ...

 • Spelenfeest Centrumplein 30/9

  Centrumplein

  Naar jaarlijkse gewoonte wordt er terug een spelenfeest gehouden in onze school. Die gaat door op vrijdag 30/9 vanaf 15u. Iedereen kan terug naar hartelust spelletjes spelen en natuurlijk prijzen winnen. Voor de dorstigen is er uiteraard een bar voorzien. De winst gaat terug naar onze schoolgaande kinderen in de vorm van aankoop studiemateriaal, subsidiëring uitstappen, enz...

  Hieronder nog een handige overzicht van de verlofdagen voor dit schooljaar:

 • Succesvolle spelletjesnamiddag

  Centrumplein

  1e spelletjesnamiddag bij Zandlopertjes Centrumplein van vrijdag laatstleden mag met meer dan 33 inschrijvingen (ouders en kinderen) een succes genoemd worden. Alle kinderen en ook de aanwezige ouders vonden het superleuk. Met de winst van inschrijving en drankverkoop worden enkele nieuwe spelletjes gekocht en de plannen worden alvast gesmeed om binnenkort terug een spelnamiddag te organiseren op school.

 • Gezocht: vrijwilligers ouderwerkgroep Centrumplein

  Centrumplein

  Ouderwerkgroep Zandlopertjes - Centrumplein organiseert op diverse tijdstippen activiteiten zoals het spelenfeest, grootouderfeest, schoolfeest. Met de opbrengst wordt er allerlei materiaal aangekocht ten voordele van de kinderen. De voorbije jaren werd er zo geïnvesteerd in o.m. leesboeken, smartboards, computers, zitbanken, speeltoestellen, ...  Kortom, uw kind geniet van onze inspanningen.

Pagina's